Index facts about samui the best beaches resorts & hotels tours on samui memories about uslinks

Der er vidunderlige guidede ture på Koh Samui i Thailand

 


På tur med Mr. Sala – den glade mand

Der er mange forskellige udflugtsmål som er seværdige på Koh Samui. Vi valgte som familie at leje en stor bil med en stedkendt guide ved navn Mr. Sala. Turen varer 4 timer. Foruden Sala var der en chauffør med.

Et ekstra plus var det at Mr. Sala tog sig af lille Arthur, så vi kunne tage et ekstra kig på Budda, udsigtpunktet, vandfaldet og alt det andet.

Det er alletiders måde at se meste af øen. Vi aftalte undervejs, hvad vi kunne tænke os at se. Nogle af stederne betalte vi lidt ekstra for aktiviteterne som f.eks. elefant-turen.

Man kan finde plakater for den slags ture her over det hele på Koh Samui. Blot vælg en du har tillid til. Det er nogenlunde det samme, de tilbyder allesammen.


Ved foden af Budda

Vi lagde ud med et besøg hos The Big Buddha, en meget stor og smuk buddhafigur. Det er en kæmpe turistatraktion med masser af boder og handelssteder i området omkring Budda.


Ude at ride på elefanter

Dernæst var vi ude at ride på elefanter. Det er en sjov oplevelse især for børnene at blive skrumlet omkring på de store dyr gennem den frodige natur. Elefant-turen sluttede ved et mindre vandfald.


Det er sjovt med en levende abe på armen

Til slut så vi et af de famøse abeshows (forvent ikke det helt store cirkus) Man ser en abe lave sit daglige arbejde nemlig drøne op i toppen af en kokospalme og med stor behændighed dreje kokosnødderne af og med de små fødder kaste dem mod jorden.

Efter denne tur fik lyst til noget mere og valgte en sejltur

Læs om at svømme med fisk her

 

 

   
Lavet af familien Rützou & Jakobsen
email: info@thailand-samui.dk Copyright©2005

Sitemap