Forside fakta om Samui gode strande lækre resorts ture på Koh Samui oplevelser om oslinks

4 Kilometer stille strand ved Mae Nam, den nordlige del af Samui

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priserne på massage ligger fra 200 bath (30 dkr) og opefter. Som regel tager det cirka. 1 times tid.


Stranden ved Mae Nam i højsæsonen.

Stranden ved Mae Nam er en 4 km. lang og smuk kyststrækning. Der ligger mange små og større ressorts ud til vandet her, men der var bestemt ikke mange turister af den grund.

Vi gik ofte en tur langs stranden, hvor vi stort set ikke mødte nogen. Spiste vi andre steder end på New la Paz sad der ofte kun 4-5 personer udover vores familie, så ønsker man fred og ro, er denne del af øen meget velegnet at besøge. Resortet ligger i gå-afstand af byen Mae Nam, som i øvrigt ikke er verdens mest charmerende by.

Silverbeach er de lokales fortrukne strand

Silver Beach er et af de smukkeste steder, som vi har boet.

Det er nærmest en lille lagune, hvor der ligger 3 resorts på stranden. Vi boede på Silver Beach Resort.


Stranden er omringet af smukke klippeformationer

Vandet er meget klart, og det skulle efter sigende være et af de bedste steder at snorkle på Samui, medmindre man tager ud på deciderede snorkleture med både. Korallerne starter allerede 20-30 m. ude. Der er ikke særligt dybt, så man kan trygt have også de mindre børn med ud evt. med et par svømmevinger på.


Krystalklart vand med kulørte fisk.

Der er et varieret fiskeliv og vi så masser af forskellige fisk, såsom f.eks. klovnefisk, kuffertfisk, blæksprutter, søpølser osv. Det er specielt hyggeligt at svømme ud et par stykker ad gangen, så man bagefter kan tale om alt det man så. En del af korallerne er desværre som så mange andre steder i Thailand døde, men der er stadig en del levende i smukke farver.

Stranden ved Bophut er også ganske dejlig


Massage under kølige træer

Stranden ved Den Lille Idyliske Fiskerby Bophut er også god. Man skal lige krydse hovedgaden. Vandet er ikke totalt klart, og der er ingen koraller, men det er ganske rent og absolut pragtfuldt at svømme i.

På standen her og i øvrigt også på mange andre strande på øen er der flere sælgere, som faldbyder diverse varer. Det kan være f.eks. være sengetæpper, hatte, frugter, is, majskolber eller de uundgåelige chicken satay. De sidste er en lækker lille ret, som kan laves lige på stedet. Sælgeren bærer en stang med en grill for hver ende og 5-10 min efter får man serveret de velsmagende og saftige små kyllingespyd til frokost.

Der er også mulighed for massage på stranden. Det er en dejlig og afslappende oplevelse både for børn og voksne. Der tilbydes flere forskellige former for massage. Det kan f.eks. være oliemassage med kokosolie på hele kroppen. Massage af hoved og skuldre eller f.eks. fødderne. Det er sjælden luksus, som vi ikke er alt for vænnet til hjemmefra.

Chaweng strand og Lamai strand
tog vi ikke billeder af

Der var simpelhen for mange mennesker. Men ja, sandstrandene er hvide og af absolut topklasse. Går man efter en mere stille eksotisk palmeidyl, er det ikke lige stedet at tage hen. Men skal det være et sted med knald på, så er Lamai og Chaweng helt sikker sagen.

 

 

   
Lavet af familien Rützou & Jakobsen
email: info@thailand-samui.dk Copyright©2005

Sitemap